?

Log in

Skynda dig älskade

« previous entry | next entry »
Sep. 4th, 2011 | 11:14 pm
mood: contemplativecontemplative

Selvisin tuutoroinnista mutta tulin kipeäksi. Ei voi saada kaikkea.

Tämä omituinen, aluksi vähän ahdistava rupeamani muuttui jossain kohtaa jotenkin ihan positiiviseksi kokemukseksi. Jossain kohtaa saatoinkin viis veisata siitä, että kaikki oppiainejärjestyksestä oli muuttunut kun vahingossa katsoin muualle ja että kärsin täydellisestä uskonpuutteesta omiin sosiaalisiin taitoihini, saati kykyyni esittää minkäänlaista informaatiota yhtään koherentissa muodossa tai ohjata jotain ryhmää.

Se teki ihan hyvää.

Huomenna alkaa opetus. Juuri nyt pohdin, olenko enemmän taipuvainen ryntäämään läpi kaikista jäljellä olevista suorituksista, että voisin valmistua joskus melko pian ja mennä tekemään jotain muuta, vai haluanko enemmänkin vain painua syvemmälle tänne vanhaan ja tuttuun ja pyrkiä rakentamaan sen pohjalta jotain suurempaa. Vai jotain muuta, mitä?

Vaihtoehdot tuntuvat silti poikkeuksellisen koherenteilta. Tämä on uutta. Tunnen itseni muutenkin koko ajan tasapainoiseksi ja usein jopa tyytyväiseksi, eli (ihan realistisesti, uskoisin) pohjimmiltani odotan, että jokin alkaa mättää.

Mutta ehkä ei ihan vielä.

Link | Leave a comment | Share

Comments {0}