?

Log in

Hänestä on tuhat kirjaa

« previous entry | next entry »
Jul. 29th, 2011 | 08:41 pm
mood: optimisticoptimistic
music: LAPSISTASI EI MITÄÄN

Lasken päiviä tämän hikisen heinäkuun loppumiseen.

Onneksi tiedän, että kohta on syksy, sillä tekee koko ajan mieli juoda teetä.

Muistaakseni olen yleensä pitänyt kesästä ainakin sen verran, että tämä äkillinen kaiken nihkeys tuli vähän yllätyksenä. Onnistuin toteuttamaan suunnitelmiani (viininjuontia ja piirustussessioita ja rannallakin olen käynyt), mutta välissä on ollut tylsämielisiä päiviä, inhoan työstäni sitäkin vähää, mitä joudun tekemään (taas, mutta tällä kertaa ehkä niin paljon, että ymmärrän olla jatkamatta tällä alalla enää koskaan), ja muutenkin tuntuu, että tuottavuuteni on aina vakio käytettävissä olevasta ajasta riippumatta, joten vapaa-aikakin on usein ollut vain muistutus kaikesta siitä, mitä en ole saanut tehtyä, vaikka piti.

Ja uskon, että elokuu parantaa tämän kaiken, kun tulee pian taas joskus pimeä ja saa nukuttua, ja voi tehdä opintosuunnitelmia ilman että se tuntuu kohtuuttoman aikaiselta, ja olen sitä paitsi ihan kyllästynyt pukeutumaan shortseihin koko ajan.

Menen taas tuutoroimaan, se oli enemmän kuin hieman hölmö päätös koska haluan jatkuvasti lähinnä dissata uutta, yhdistynyttä Englannin oppiainetta ja ajatus kahden viikon hypersosiaalisuudesta lähinnä ahdistaa, mutta ehkä saan siitä silti jotain irti, ja ainakin voin antaa yliopistolle vielä jotain itsestäni, ennen kuin poistun.

Syyskuuta vasta odotankin. Massiivinen Tähtiakatemia-mukini odottaa jo, että pääsee viettämään kanssani hämärtyviä iltoja teestä nauttien, ja että voi haahuilla opiskelijaruokaloihin ja kahville ihmisten kanssa ja viettää leffailtoja ja stressata opinnoista, joilla on ehkä jopa joku pointti. Viimeiset puolitoista vuotta on oikeasti koostunut pohjimmiltaan pääasiassa siitä, että odotan, että arki taas viimein alkaisi. Joko nyt?

(PS. luen Suomen historian tenttiin, mikä nyt oikeastaan on yksi suuri Laulu marsalkka Mannerheimistä, ja Ultra Bra on soinut päässäni sen takia tauotta koko viikon.)

Link | Leave a comment | Share

Comments {0}