?

Log in

29 - Suosikkiravinto

« previous entry | next entry »
Apr. 16th, 2011 | 05:34 pm

Elän nykyään enimmäkseenkasvisravinnolla, eli syön edelleen niin paljon maitotuotteita, että ekologisesta argumentista kasvissyönnille ei ole juuri mitään jäljellä, syön kalaa mielelläni jos on varaa, ja lihaakin silloin harvoin kun sattuu tekemään mieli, tai joku tarjoaa (tämmöstä luopiokasvissyöntiä, mutten jaksa tehdä siitä mitään erityistä ongelmaa, tapahan se vain on jos ei tee mieli lihaa).

Rakastan ruokaa oikeastaan niin yleisellä tasolla, että on hankalaa valita mitään yksittäistä suosikkia. Parasta ruokaa on tosi nälkäisenä syöty ruoka.

Tykkään ehkä eniten kalaruoista ja kaikesta, jonka nimessä on sanat "kermainen" ja "sieni", juustoöverilasagnesta, avokadosta, ja useimmista asioista, joissa on vain heitetty sekaisin erilaisia kasviksia ja toivottu parasta. Mitä vain oikeastaan paitsi ei selleriä.

Rupesin jossain vaiheessa vahingossa kahvinjuojaksi, mutta arvostan kyllä edelleen hyvinhaudutettua teetä vielä enemmän. Itsetehty jäätee, mummoni herukkamehu ja maustamaton vissyvesi toimivat aina.

Link | Leave a comment | Share

Comments {0}